Ontwerp en Aanleg

Bij Meuleman hoveniers willen we dat u tevreden bent. Daarom ontwerpen wij uw tuin altijd in goed overleg met u en luisteren wij naar uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. We houden rekening met uw beschikbare budget. U heeft te allen tijde inzicht in de kosten. Onze offerte is helder en overzichtelijk en zal diverse keuzemogelijkheden bevatten.

Planten
De beplanting in uw tuin is zeer bepalend voor het totaalbeeld in uw tuin. Meuleman hoveniers stelt voor u de beste combinaties van bomen, heesters en vaste planten vast. We kunnen met de juiste mix van planten zorgen dat er altijd wat bloeit in uw tuin
Bestrating, oprit en terrassen
Vijvers
De aanleg van een vijver in uw tuin kan net dat beetje extra geven. Het brengt uw tuin tot leven. De mogelijkheden voor een vijver zijn oneindig. U kunt denken aan een strakke vijver of een natuurlijke vijver. Wilt u bijvoorbeeld planten in uw vijver? Wilt u vissen in uw vijver? Verschillende zaken waar we rekening mee kunnen houden.
Veranda’s en vlonders
Gras, graszoden
Gras komt voor in vele soorten. U kunt zichzelf vragen stellen als; ‘wil ik een siergazon?’ of ‘wil ik een speelgazon?’. Meuleman hoveniers denkt graag met u mee over de aanleg van graszoden of het inzaaien van gras, alles is mogelijk.
Kunstgras
Erfafscheiding
U kunt uw tuin afscheiden op vele mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een natuurlijk afscheiding, een semi -natuurlijk afscheiding of een houten erfafscheiding. Meuleman hoveniers verzorgt de erfafscheiding die aan uw wensen voldoet.
Verlichting